Erkek Saç Modelleri: Bu bahara girmek için mükemmel kısa saçlı beş görünüm

Saturday, March 20, 2021

Bu bahara girmek için mükemmel kısa saçlı beş görünüm

 Pek çok kişi için yılın yeni sezonuna başlamak stil açısından da kendini yenilemek için mükemmel bir fırsat, bu yüzden bu bahar için trend saç kesimleri her zamankinden daha doğal görünen günün sırası ve işte size söyleyelim hangisi her tür yüze mükemmel uyum sağlar, böylece tatilden yeni bir görünümle dönüp bakışları çekebilirsiniz.


Saçın serbest hareketinden ve askeri referansların kesimlerinden ilham alan bu stiller, görünüşünüzde daha rahat bir hava benimsemeniz için size ilham verecek.


Neredeyse açılarla

Isıdan ne pahasına olursa olsun kurtulmak istiyorsanız, saçınızı neredeyse tamamen kesmek bir seçenektir, ancak bu kesimi iyi takmak için çok belirgin özelliklere ve oranları dengelemek için esas olarak kare bir yüze sahip olmanız önerilir.


Kısa Saçlı Beş Görünüş Bu Baharda Giymek İçin Mükemmel

Doğal hacim

Kıvırcık saçlarınız varsa, saçın uzunluğunu bir kesim trendi benimsemek için feda etmenize gerek yoktur, son derece taze bir kesim elde etmek için sadece yanlardan ve ense kısmından kesin.


Kısa Saçlı Beş Görünüş Bu Baharda Giymek İçin Mükemmel

Peruk ile

Hacimli bir saç modeli takabilmek için bir Viking saçına sahip olmak gerekli değildir, eğer kare bir yüze sahipseniz, stilize peruk sırtında hacimli giyme üzerine bahse girerek, görünüşünüzü yüzünüzün kahramanı yapacak.


Kısa Saçlı Beş Görünüş Bu Baharda Giymek İçin Mükemmel

Gündelik

Bu kesim evrenseldir ve herkese uyduğu için değil, ancak istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz: alnında hafif bir saçak ve başın etrafını kırparak, bu kesim her tür yüz için mükemmeldir ve onu giymek de budur. sakallı olsun olmasın sorun değil.




Kısa Saçlı Beş Görünüş Bu Baharda Giymek İçin Mükemmel

Doğal bir görünüm

Saç bukleleriniz çok sıkıysa, doğal olduğunu göstermenin iyi bir yolu, onu yanlarından kırpmak ve başın üst kısmında doğal bırakmaktır, ıslak görünümü tekrar jel veya yüksek tutuşla şekillendirerek bile benimseyebilirsiniz. ürünler.


Kısa Saçlı Beş Görünüş Bu Baharda Giymek İçin Mükemmel

No comments:

Post a Comment

Lenka Tittyfuck Casting Flashing Humiliation

Lenka Tittyfuck Casting Flashing Humiliation Office Date Eros Carmen Cheating Naughty Ginger Coat. Special Hitomi In Hard Scenes Creampie Sl...