Erkek Saç Modelleri: 2020 Yılına Damgasını Vurmuş En İyi Erkek Saç Kesim Modelleri Kısa Uzun

Saturday, March 20, 2021

2020 Yılına Damgasını Vurmuş En İyi Erkek Saç Kesim Modelleri Kısa Uzun

 

Erkek Düz-Kısa Saç Modelleri

Erkeklerin genel çoğunluğunda düz ve kısa saç şekli bulunmaktadır. Birçok erkek, kısa saç modeline sahip olduğu için saça şekil vermekte zorlanır. Bu durumu tersine çevirmek ve erkek kısa saç modellerinde değişik şekiller deneyebilirsiniz. Peki, erkekler hangi kısa saç modelleri tercih etmektedir?

erkek kısa saç modelleri

Size tavsiyemiz, kısa ve düz saç modeli kullananlar yanları oldukça kısa kestirip üst kısımları uzatabilirler. Bu sayede saçlarınızın güzel bir görünüme sahip olmasını ve saçların yanlardan kabarmasını engelleyebilirsiniz. Erkek kısa-düz saç modelinde Wax ya da Jole’den faydalanabilirsiniz.

erkek kısa ve düz saç modeli

Yanları kısaltıp üstleri uzun bıraktığın saç modelinde geriye tarayarak özel bir görüntüye sahip olabilirsin. Saçlarının geriye doğru yatması bir süre sonra bozulacağı için saç tutucu spreyleri kullanmaya fayda var. Erkek saç modelleri arasında 2020 yılında en çok tercih edilen modellerin başında gelmektedir.

erkek düz saç modelleri

Düz saç modeli içerisinde şekil vermekten yana değilsen ve saçlarının tamamı aynı boydaysa oldukça güzel ve cool gözüken bu saç modelini deneyebilirsin. Çok fazla uğraş gerektirmeyen erkek saç modelleri arasında yer alan bu saç modeli, sadece hafif bir jöle yardımıyla şekil alabilir.

erkek düz saç modeli karışık

No comments:

Post a Comment

Lenka Tittyfuck Casting Flashing Humiliation

Lenka Tittyfuck Casting Flashing Humiliation Office Date Eros Carmen Cheating Naughty Ginger Coat. Special Hitomi In Hard Scenes Creampie Sl...