Erkek Saç Modelleri: Erkek Uzun Saç Modeli

Saturday, March 20, 2021

Erkek Uzun Saç Modeli

 2020 yılı içerisinde moda olan erkek uzun saç modellerini siz de görebilir ve saçlarınıza güzel şekiller verip herkesin dikkatini üzerine çekebilirsiniz. Peki, "2020 Erkek uzun saç modelleri" hangileridir? En güzel erkek uzun saç modelleri nelerdir? İşte, 2020 yılında erkeklerin en çok tercih edeceği uzun saç modelleri…

Erkek uzun saç modelleri listemizde ilk olarak doğal dalgalı saç modelini sunuyoruz. 2020 yılında en çok tercih edilen erkek uzun saç modellerinin başında gelmektedir. Eğer uzun saçlarını sende kendi haine bırakıp güzel gözükmesini istiyorsan bu modeli tercih edebilirsin. Eğer saçların çok düz ise hafif bir şekillendirici ile dalgalı hale de getirebilirsin.


Dağınık Uzun Saç Modeli

dağınık uzun saç modeli erkek


Topuz Saç Modeli

Erkek uzun saç modelleri arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi de 2017 yılından itibaren devam eden ve Man Bun olarak adlandırılan modeldir. Uzun saçlı erkeklerin kullandığı saç modelleri arasında yer alan Man Bun modeli, kadınların topuz saç modeli ile benzerlik göstermektedir. Eğer sende uzun saçlarını topuz haline getirmek istersen, saçlarını tutup arka kısımda toka yardımıyla birleştirmen gerekir.

erkek topuz uzun saç modeli


Dağınık Topuz - At Kuyruğu Saç Modeli

Yukarıda belirttiğimiz Man Bun saç modelinin bir farklı modeli ise Dağınık uzun aç ya da dağınık at kuyruğu saç modeli olarak adlandırılmaktadır. Erkek uzun saç modelleri arasında oldukça popüler olan bu model geçmiş yıllarda olduğu gibi 2020 yılına da damgasını vuracaktır.

erkek at kuyruğu saç modeli


Mohawk Erkek Saç Modeli

Erkeklerin kullandığı uzun saç modelleri arasında öyle bir saç modeli vardır ki, diğerlerine karşılaştırıldığında oldukça dikkat çekici bir özelliğe sahiptir. Son yıllarda popüler olan bu maç modelinin adı “Mohawk” tır. Kısa ce uzun modelleri yer almaktadır. 2020 yılında ise uzun saç modelinin popülerliğini koruyacağı tahmin edilmektedir. Eğer sizde saçınızın bir kısmını uzatmak isterseniz “Mohawk saç modelini” deneyebilirsiniz.

erkek uzun saç



No comments:

Post a Comment

Lenka Tittyfuck Casting Flashing Humiliation

Lenka Tittyfuck Casting Flashing Humiliation Office Date Eros Carmen Cheating Naughty Ginger Coat. Special Hitomi In Hard Scenes Creampie Sl...